OTHA Solutions

...kreator dobrih ideja...

 • Srpski
 • English
 • Italiano
 • SEO Optimizacija

  SEO optimizacija se ne zasniva samo na poboljšanju sajta za web pretraživače, putem SEO-a se sajt pravi adekvatnijim za korisnike koji tragaju za određenim sadržajem. Sajt se može optimizovati na višestruko. Od određenih ključnih reči koje koristite u tekstovima do načina na koji drugi sajtovi vode do vašeg.  Tekst je najbitniji aspekt SEO optimizacije. Kako Google i ostali pretraživači konstantno izbacuju nove algoritme za rangiranje sadržaja, neophodno je konstantno pratiti i prilagođavati optimizaciju.

  SEO pisanje (copywriting)

  SEO optimizacija tekstova dobro će pozicionirati Vašu web prezentaciju, podići rejting na pretraživačima, poboljšati posećenost ili prodaju. Tekstovi treba da budu glavna investicija u nameri da visoko rangirate svoj sajt.
  Ukoliko se odlučite za SEO pisanje tekstova ili prepravku i lekturisanje na dostavljene tekstove OTHA Solutions vam nudi sledeće usluge:


  Pisanje originalnih tekstova na zadatu temu:
  Potrebna je saradnja sa klijentom u pribavljanju korisnih informacija kako bismo što kvalitetnije odgovorili na zahtev.
  Jedna stranica optimalno sadrži oko 2000 karaktera (sa razmacima), odnosno do 300 reči.
  Cena pisanja originalnih tekstova jedne stranice sa SEO optimizacijom je 20 €, odnosno 90 € za 5 stranica.
  Korektura, lektura i SEO na dostavljene tekstove:
  Cena korekture dostavljenih tekstova tako da budu lektorisani i SEO optimizovani je 9 € po stranici, odnosno 40 € za 5 stranica.
  Dobrim, jasnim, kvalitetnim i zanimljivim sadržajem privlačite posetioce da čitaju, arhiviraju, citiraju, prosleđuju putem e-maila ili dele na društvenim mrežama Vaše tekstualne poruke.