OTHA Solutions

...kreator dobrih ideja...

 • Srpski
 • English
 • Italiano
 • Izrada sajtova

  Izrada sajtova - izbor dizajna i sadržaj

  Prvi utisak koji ostavlja vaš sajt je često i jedini bitan, zato je od velikog značaja kako izgled samog sajta, tako i njegov sadržaj. Ukoliko posetioci ne nađu ono zbog čega su došli na sajt, mala je verovatnoća da će se vratiti.  OTHA Solutions kreira i izrađuje pregledne, funkcionalne i moderne web sajtove koji su  optimizovani za sve rezolucije ekrana mobilnih telefona, tableta, računara (responsive design). On donosi brojne prednosti u smislu lakšeg održavanja, ujednačeni vizuelni identitet kako na desktop uređajima, tako i na mobilnim, kao i jednostavnost korišćenja i pretraživanja sadržaja na sajtu.

  izrada sajtova


  Izrada sajtova nije moguća bez ličnog pečata neke firme ili kompanije.
  Adekvatan logo je identitet vaše firme i učiniće da se izdvojite od ostalih. Izrada logoa nije trošak, to je dugoročno isplativa investicija pomoću koje ćete biti otvoreni za nove poslovne mogućnosti. Putem logoa komunicirate sa svetom odašiljuči efektnu slikovnu poruku vašeg biznisa. Ukoliko nemate logo OTHA Solutions vam može ponuditi izradu odgovarajućeg kreativnog rešenja.

  OTHA Solutions

  WordPress kao preporuka

  Izrada sajtova u WordPress-u koji je najpopularniji sistem za i upravljanje sadržajem a napravljen je sa ciljem da ga brže, lakše i jednostavnije ažurirate. Garantujemo brzinu, prilagodljivost svim mobilnim uređajima, bezbednost i žaštitu. Optimizovan i konfigurisan za sve pretraživače, a statistiku posećenosti ćete moći da pratite instalacijom Google Analitike. Jedna od prednosti je ta što možete uz jednostavnu obuku sami menjati sadržaj a ukoliko vam to oduzima dragoceno vreme  pripremili smo pakete podrške i održavanja.

  izrada sajtova cenovnik

  Zašto podrška i održavanje?

  U okviru odabranog  paketa nakon izrade sajta, na određeni period dobijate besplatnu podršku koja podrazumeva kontrolu ispravnosti sajta, praćenje funkcionalnosti i brzine ili pomoć oko upotrebe sajta kao i ažuriranje sadržaja ukoliko je potrebno.
  Period besplatne podrške zavisi od paketa za koji ste se odlučili.
  Nakon isteka možete se odlučiti za jedan od ponuđenih paketa ili nastaviti samostalno da ažurirate svoj sajt.
  Preporučujemo redovno održavanje website-a kako bi se osigurao integritet samog website-a i obezbedila zaštita od hakerskih malicionznih napada i kontrolu postavljanja sadržaja. Takodje, pod tim se podrazumeva redovno ažuriranje WP source-a i pratećih plugin-ova kao i redovni backup ciklusi. U zavisnosti od potreba klijenta u održavanje website-a mogu biti uključeni i redovne izmene i ažuriranje samog sadržaja na zahtev klijenta.

  Pravila ažuriranja i održavanja


  Ažuriranje sadržaja sajta ne podrazumeva pisanje tekstova, obradu fotografija, obradu video materijala navedene stranice.
  OTHA Solutions ne snosi odgovornost za slovne i gramatičke greške u tekstualnom sadržaju koji nam klijent sam dostavi.
  U održavanje sajta ne spada uređivanje stranica društvenih mreža (Facebook, Instagram, Youtube…)
  Potrebno je sav materijal za ažuriranje dostaviti dan-dva ranije kako bismo kvalitetno odgovorili na zahtev.
  Izrada sajtova, redizajn i nove funkcionalnosti na istom takođe ne spadaju u paket održavanja i ažuriranja.
  Ukoliko je Vaš sajt dinamičan i zahteva česte izmene sadržaja radi bolje funkcionalnosti i izgleda, odlučite se za neki od naprednijih paketa održavanja.
  Ukoliko nemate potrebe za redovnim održavanjem, jednom mesečno ili ređe, za vas je najbolja opcija održavanje po potrebi 20€/h.