OTHA Solutions

...kreator dobrih ideja...

OTHA Portfolio

OTHA Portfolio vam predstavlja samo neke od svojih projekata koji su nas spojili sa svim delovima sveta. Pored domaćih možemo se pohvaliti saradnjom sa klijentima iz Grčke, Nemačke, Amerike i Rusije. Web prezentacija je neophodan alat za svaku kompaniju bez obzira na delatnost kojom se bavi. Najimpresivniji sajtovi su ukorenjeni u dobrom dizajnu, prikazuju jasnu viziju i dolaze sa pravom tehnologijom.  Odlučite se za personalizovane web strane, a OTHA Solutions će vam ponuditi najbolje rešenje.

otha portfolio

10xHydro – lider u inovacijama obnovljive energije koja se zasniva na poboljšanju energetske efikasnosti zgrada i postrojenja.

otha portfolio

Jasholding – fabrika za flaširanje prirodne mineralne vode u Smederevu.

otha portfolio

Orange Logistics – Grčka kompanija koja pruža kompletna rešenja u različitim aspektima usluga u lancu snabdevanja i partija logistike počev od opšteg skladištenja i distribucije na više specijalizovanih usluga.

otha portfolio

Greenco – Grčka kompanija koja se bavi poljoprivrednim sirovinama i aditivima.

screencapture-triacoaching-en

Tria Coaching – spremna da Vam pomogne da ostvarite svoje poslovne i životne ciljeve.

INTERALLIS

Interallis Grupa – internacionalni distributer hemijskih proizvoda, vodećih proizvodjača širom Jugoistočne Evrope sa sedištem na Kipru.

otha portfolio

Studio Namaste – kozmetički salon za negu lica i tela u Beogradu.

alphaozon

Ozon je specijalizovana prodavnica zdrave hrane u Beogradu.

otha portfolio

Agriscience Laboratory – savremeni istraživački centar iz Grčke. Osnovna delatnost je održavanje i razvoj sorti i useva.

otha portfolio
Farenhaus Susi – prijatan smeštaj za odmor na jezeru u Nemačkoj. 
 
otha portfolio

Damm Keramika – Tim primenjenih umetnika iz oblasti keramike čiji je cilj da populariše keramiku kao oblik umetnosti dostupan svima, bez obzira na nivo iskustva ili talenta.

otha portfolio

Maki Nekretnine – osnovna delatnost je posredovanje u prometu nepokretnosti.